Kalajoen syysralli 3.10.2009

Kalajoen syysralli järjestetään lauantaina 3.10.2009. Ralli alkaa klo 7.00 ja päättyy 18.00. Rallialueena koko Kalajoen kaupunki mukaan lukien Maakalla ja Ulkokalla. Ennen rallia ei pidetä rallikokousta vaan joukkueet voivat siirtyä suoraan aloituspaikkaan ja aloittaa rallin klo 7.00. Rallikaavakkeen voit ladata tästä linkistä. Rallin ajankohta on mitä otollisin suurharvinaisuuksille, joten nyt kannattaa suunnata rallaamaan Kalajoelle. Perjantaihin (2.10.) mennessä ralliin oli ilmoittautunut jo kahdeksan joukkuetta (eli noin 27 rallaajaa), joten luvassa on mielenkiintoinen kisa. Ja vielä ehtii ralliin mukaan!

Joukkueiden ilmoittautumisia ottaa vastaan Toni Uusimäki (puh. 044-7809 310 tai toni.uusimaki@roller.fi). Tärkeää, että ilmoitatte joukkueenne, jotta purkupaikalle voidaan varata tarpeeksi ruokaa.

Rallin purku alkaa klo 19.00 Rahjan Juusolanmäessä, jossa tarjolla rallaajille on kunnon syötävää ja kahvit. Rallin osallistumismaksu on 5 euroa/rallaaja, jolla katetaan ruoka ja purkupaikan vuokra. Kalajoen rallihan on järjestetty normaalisti marraskuun alussa, mutta viime vuonna KPLY, PPLY ja Surnia sopivat syksyn rallien kierrättämisestä. Viime vuonna Kalajoella rallattiin syyskuussa ja ensi vuonna jälleen marraskuussa. Kalajoen syysralli on osa Botnia cup -kokonaiskisaa (ks. viime vuoden Botnia Cupin tulokset).

 

Linkit