Perämeri Open 2009

Perämeri Open © Toni UusimäkiLegendaarinen Perämeri Open -futisturnaus pelataan Hangossa 22.-23.8. ja KPLY:n menestynyt joukkue osallistuu turnaukseen. Edellisvuosien tapaan turnauksesta kiinnostuneet pelaajat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa asiasta Toni Uusimäelle mieluiten ajoissa, että voimme järjestää kuljetukset ja majoitukset.

Ohjelmassa on 22.8. pelattava yhdistysten välinen jalkapalloturnaus Täktomin jalkapallokentällä. Pelit pelataan 6 kenttäpelaajaa + maalivahti ryhmityksillä ja vaihtopelaajia saa olla rajaton määrä. Kenttä sijaitsee hyvällä muuttopaikalla, josta voi pelien seuraamisen ohessa seurata mm. petolintumuuttoa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan kun osallistuneiden joukkueiden määrä on selvillä.

Pelien jälkeen ruokaillaan, jonka jälkeen on hyvää aikaa kerrata yhdessä päivän tapahtumat ja vaihtaa kesän kuulumiset hyvässä seurassa, saunan ja kylmän oluen merkeissä Hangon kesäillassa.

Sunnuntaina 23.8., järjestetään opastettu retki Hangon lintuasemalle. Ajankohta on hyvää muuttoaikaa mm. varpushaukoille sekä merimetsoille, joita voi sopivien säiden tullen tuohon aikaan muuttaa useita satoja.