PÄIVITETTY! Kalajoen Oktobirdfest 1.-5.10.2014

Kalajoen OktobirdfestPÄIVITETTY! Syksyn kuumin lintuharrastustapahtuma KALAJOEN OKTOBIRDFEST järjestetään Kalajoella 1.-5.10.2014. Tapahtuman tarkoituksena on retkeillä Kalajoen upeissa maastoissa, tehdä kahtena päivänä meriretki Rahjan saaristoon ja Maakallaan. Lisäksi lauantaina 4.10. pidetään Kalajoen syysralli, jota ei tänä vuonna järjestetä marraskuusssa.

Lokakuun alku on mitä mainioin runsaille muutoille ja harvinaisuuksille, joten lintuja tullaan havaitsemaan runsaasti.

Tutustu tapahtuman esitteeseen ja ilmoittaudu mukaan! Harrastuksen sosiaalinen puolikin on otettu huomioon. Särkille on järjestetty edullista majoitusta osallistujille ja joka ilta pidetään iltahuuto, jossa käydään läpi päivän parhaat havainnot ja suunnitellaan seuraavan päivän retkiä.

Maakallan retki tehdään meriretkiä järjestävän yrityksen kautta ja retki on maksullinen. Huomaathan, että paikkoja kyseiselle retkelle on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti!

Jos et pääse osallistumaan joka päivä retkille, ei haittaa, vaan voit vapaasti valita mille päiville ja retkille osallistut. Ilmoittautumisia tapahtumaan otetaan vastaan 21.9.2014 asti.

Retket ja tapahtuma on tarkoitettu niin harrastusta aloittaville kuin kokeneillekin harrastajille. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin!

 

Tässä lehdessä on lisää tietoa tapahtumasta tapahtumaan tai ralliin osallistuville. Tulosta lehti tarvittaessa itsellesi. Ralliin liittyvät kaavakkeet tulevat vielä ladattavaksi sivuille torstain 2.10. aikana.

 

Tervetuloa mukaan!