Vuodenpinnakisa 2012

Keltajalkaviklo kelpaisi vuodenpinnajen kerääjille © Toni Uusimäki / Roller.fiKeski-Pohjanmaan ensimmäinen vuodenpinnakisa on käynnistynyt. Kisa on henkilökohtainen pinnakisa, jonka tarkoituksena on havaita mahdollisimman monta lintulajia Keski-Pohjanmaan lintutieteellisen yhdistyksen toimialueella vuoden 2012 aikana. Kisaan osallistujan tulee olla yhdistyksen jäsen. Voittajalle on luvassa maineen lisäksi lintuaiheista palkintoa yhdistyksen puolelta.

Keski-Pohjanmaalla (KPLY) alueella on havaittu kaikkiaan 353 luonnonvaraista lintulajia. Vuodenpinnanennätys on Jürgen Lehmannin nimissä vuodelta 2009, jolloin hän havaitsi Keski-Pohjanmaalla 239 lajia.

Näillä V2012-sivuilla voit rekisteröidä itsesi kisaan mukaan, syöttää pinnatietojasi ja selata kisan etenemistä.

 

 

 

Osallistuaksesi kisaan toimi näin

  • Jos et ole vielä rekisteröitynyt, rekiteröidy tästä. Täytettyäsi tiedot itsestäsi saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Vahvista rekisteröitymisesi sähköpostin ohjeen mukaan.
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua tunnuksilla sivuille ja syöttää uudet vuodenpinnasi syöttölomakkeella. Muista syöttää kyseinen ainoastaan kerran. Henkilökohtainen lajilista avataan päivän kulluessa ensimmäisestä havainnon syöttämisestä
  • Sivustolla voit selata myös toisten osallistujien vuodenpinnojen keräämistä.
  • Muista merkitä havainnot myös tiiraan.

 

Alla on listattuna 50 viime pävien havaintoa.

 

{fabrik view=table id=3 showfilters=0}