Uudet www-sivut avattu!

Yhdistyksen hallitus päätti vuonna 2008 uusia yhdistyksen www-sivut. Sivujen uusimisella haluttiin tarjota yhdistyksen jäsenille nopeampaa, ajankohtaisempaa ja monipuolisempaa tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Samalla sivuston ulkoasua muutettiin modernimpaan ja luettavampaan muotoon.

Lisäksi uusien sivujen tarkoituksena on toimia 2008 käynnistyneen Keski-Pohjanmaan lintupaikkaoppaan yhtenä keskeisimpänä työkaluna, jonne päivitetään laskentatuloksia ym. tietoja lintupaikoista. Uudet www-sivut mahdollistavat sivuston ylläpitäjille nopean ja helpon päivitysmahdollisuuden, mikä toivottavasti näkyy sivustolla runsaina päivityksinä.

Yhdistyksen webmastereina jatkavat edelleen Antti Pesola ja Toni Uusimäki. He mielellään ottavat vastaan ehdotuksia ja palautetta. sivustosta.

Sivut eivät ole vielä sisällöltään täysin valmiit ja sinne parhaillaan siirretään vanhojen sivujen tekstejä ja taulukoita. Muita päivityksiä sivuille tulee myös koko talvikauden ajan. Tulossa on mm. kuvagalleria, kalenteria ym.